På denne side finder du forskellige artikler og redskaber som kan bruges i arbejdet med mennesker med særlige behov. For at læse artiklerne klikker du bare på dem - hvis du vil downloade artiklerne til din computer skal du "højre-klikke" og vælge "gem link som". Herefter skal du vælge hvor på din computer artiklen skal gemmes.

God fornøjelse.

 

Podcast om Low Arousal tilgangen - Anders Rønnau fra "Alt om ADHD" har interviewt mig om Low Arousal tilgangen. Hør podcasten på Youtube - den er ca. 40 minutter lang.

 

Low Arousal - håndtering af problemskabende adfærd - En kort artikel om Low Arousal tilgangen. Artiklen er udgivet i ADHD bladet for Storkøbenhavn i maj 2013. Skrevet af Jakob Kjærby Lentz

 

Kom godt ud af det - en super god pjece som er udviklet til lærere og pædagoger der arbejder med mennesker der har problemskabende adfærd - men forældre til børn med udviklingsforstyrrelser kan også med stor glæde læse pjecen. Indholdet i pjecen er på mange måder et nedkog af de foredrag LowArousal.dk tilbyder. 

 

ViPU Viden nr. 4 2012 - Et helt temanummer om Low Arousal. Center for Oligofrenipsykiatri består af Oligofreniklinikken og af Videnscenter for Psykiatri og Udviklingshæmning. Centret tilbyder psykiatrisk og psykologisk behandling for mennesker med udviklingshæmning. ViPU viden er deres tidsskrift. 

 

Socialpædagogen nr.1 2012 - Specialpædagogernes blad har i dette nummer fire artikler om Low Arousal.