Supervision

Jeg tilbyder supervision ud fra Low Arousal-tilgangen. Supervision tilbydes til fagpersonale, som arbejder i den specialpædagogiske verden. Jeg superviserer bl.a. på skoler, specialskoler og i dag- og døgninstitutioner.  

Oftest superviserer jeg i sager, hvor personalet leder efter metoder til at håndtere problemskabende adfærd. Supervisionen tager udgangspunkt i, hvordan personalet bliver styrket i at forebygge og håndtere konflikter. Fokus ligger ofte på, hvordan stiller vi krav til brugerne på en måde, så det bliver let for dem at sige ja til vores krav. Inden for Low Arousal-tilgangen er det en grundlæggende præmis, at vi som fagpersoner har en stor opmærksomhed på vores egen adfærd, og på hvordan vores adfærd influerer på brugerne.

Jeg tilbyder også ledelsessupervision. Kontakt mig for yderligere oplysninger.
 
Som udgangspunkt superviserer jeg ud fra personalets fortælling om problematikken. Det er kun i sjældne tilfælde, at jeg kommer ud og observerer først. Hvis det er muligt for institutionen at fremsende en kort anonymiseret sagsbeskrivelse, er dette hensigtsmæssigt.

Prisen for supervision er 2000 kr. pr. påbegyndt time